SUP-lautailu ja pihapelit

Pankkari Bowlingilta löytyy kaksi vuokrattavaa SUP-lautaa.

SUP-lautailu (SUP = Stand Up Paddling) on alunperin Hawaijilta alkunsa saanut hauska ja helposti omaksuttava surffauksen kantamuoto. SUP-laudalla melotaan seisaaltaan suurella surffilaudalla ja nähdään vesistö uudesta näkökulmasta. Suppailu on oivallista kokovartalon liikuntaa, joka kehittää aerobista kuntoa, lihaskestävyyttä sekä tasapainoa. SUP-lautailu on helppo oppia ja sopii mainiosti niin leppoisaan iltamelontaan, kuin aktiiviliikkujan kesätreeniksi.

Vuokrahinta 18€/tunti/lauta.

Kroketti on seurapeli, jossa pelaajat lyövät vuorotellen nuijan muotoisilla mailoilla pallojaan maahan upotettujen porttien läpi. Alun perin krokettivälineet olivat kokonaan puusta, mutta nykyään valmistuksessa käytetään materiaalin lujuuden vuoksi usein myös muovia ja metallia. Krokettia pelataan moninpelinä, yleisimmin neljällä pelaajalla. Pelin tavoitteena on läpäistä ensimmäisenä radalla olevat portit oikeassa järjestyksessä ja osua sen jälkeen lopetuskeppiin.

Petankki (ranskaksi pétanque, [petɑ̃k]) on Ranskasta lähtöisin oleva kuulapeli. Pelin päämääränä on heittää metallikuulia mahdollisimman lähelle maahan heitettyä maalipalloa.

Kroketin ja Pentankki pelien vuokrahinta 2€/tunti.