Keilailu Pankkari Bowlingissa

Keilailu Äänekoskella

KEILAILUN HISTORIA

Keilailu on yksi ihmiskunnan vanhimmista ajanvietteistä. Keilailuun liittyviä välineitä on löydetty vuodelta 5200 ekr. olevasta egyptiläisen lapsen haudasta. Ula Maikaa oli keilailun kaltainen peli, jossa pelivälineinä olivat soikeat pallot ja litteät pyöreät kivet. Keilailussa käytettävien keilojen alku juontaa 300-400 luvun Saksaan.

KEILAHALLIMME

Tervetuloa Keski-Suomen uusimpaan ja nykyaikaisimpaan keilahalliin Äänekoskelle. Brunswickin halliteknologia tarjoaa mahdollisuuksia elämykselliseen keilaamiseen aina perheen pienimmistä ammattilaisiin asti.

Lapsille tarjolla on useita elämyksellisiä pelejä kuten mm. Angry Birds ja PinPix ja nyt myös Elefantti keilausramppi joka antaa onnistumisen iloa ihan pienillekin (2-5 vuotiaille) lapsille. On hyvä apu myös liikuntarajoitteisille. Alan harrastajille on harjoittelutyökaluksi laajasti statistiikkaa heitoista.

Keilahallista löytyy Pro-tason laminaatit, upouudet Brunswick gsx keilapystyttimet, uusi Brunswickin Sync ohjainohjalmisto, jossa paljon toimintoja mm. tulokset suoraan sähköpostiin ja eri elämyspelit.

Kaikilla radoillamme on ns. ”bumber” -järjestelmä joka estää pallon putoamisen ”ränniin”, tämä mahdollistaa niin aloittelijoiden, pienten lasten kuin erityisryhmienkin onnistuneen keilailutapahtuman.


KEILAILU LIIKUNTAMUOTONA

Keilailu on liikuntamuoto, joka sopii lähes kaikille. Keilailun harrastamisessa on useita tasoja, joista jokainen voi löytää oman tapansa harrastaa lajia. Keilailun aloittaminen on helppoa. Välineet löytyvät hallilta, eikä aloittelijan tarvitse vielä hallita mitään erityistaitoja. Alussa keilailu voi olla hauska ajanvietepeli. Enemmän lajia harrastaville keilailu antaa paljon. Keilailu kehittää mm. lihaskuntoa, koordinaatiokykyä ja tasapainoa. Kilpaurheiluna keilailu on hyvin vaativa laji, joka vaatii säännöllistä harjoittelua eikä keilaaja koskaan ole täydellinen.

KEILAILUN YKSITYISTUNNIT, VALMENNUS JA SÄÄNNÖT

Yksityistunnit/valmennus LiTM ja keilailun Pro-valmentaja Jukka Poutiainen. Pankkari Bowlingin Pro Shopista löydät keilailuun pallot ym. tarvikkeet.

Asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään alkuun, keilailua voi helposti harrastaa ilman aikaisempaa kokemusta.

HOHTOKEILAILU

Pankkari Bowlingissa voit kokea myös kosmisen keilailun mystisen maailman eli HOHTOKEILAILUN. Hallimme visuaalisesta ilmeestä vastaa upea videotykkiteknologia. Hohtovalot ja hyvä musiikki tuovat myös oman tunnelmansa hohtokeilailuun.

KILPAKEILAILU

Netisivuiltamme löydät kilpakeilailuun liittyvät asiat omalta sivulta.

Keilailun varaukset

varaa vuoro Pankkari ajanvaraus tai puh. 0449858290.